UNAS webshop készítés: Gyorsan, jót, megbízhatóan

Miért az UNAS Webshopot ajánljuk a bérelhető rendszerek közül?

Az ideális webáruház-platform kiválasztása hasonlíthat egy komplikált puzzle összerakásához: minden egyes darabnak tökéletesen kell illeszkednie a helyére. A költségektől a funkciókon át az ügyfélszolgálatig – az igényeidenek megfelelő rendszert választani sokszor fejtörést okozhat. De ne aggódj, segítünk!Magyarországon az UNAS bérelhető webáruház-rendszer nem csak kedvező árú, hanem gazdag funkciókkal, kiváló testreszabhatósággal és kiemelkedő ügyfélszolgálattal büszkélkedhet.

Néhány Érv az UNAS Mellett:

 • Stílusos Sablonok: Találd meg a tökéletes sablont vállalkozásod számára!
 • Villámgyors Betöltés: Akár egy óriási termékkínálattal is, az UNAS webáruházak gyorsan töltődnek be.
 • Integrációs Bőség: Legyen szó fizetésről vagy szállításról, az UNAS támogatja a magyar megoldásokat.
 • Könnyed Számlázás és Készletkezelés: Integrálódik számos magyar rendszerrel, automatikus készletfrissítéssel.
 • Elérhető Ügyfélszolgálat: Nem vagy egyedül! Az UNAS csapat telefonon és e-mailben is elérhető.
 • Marketing Rendszerek: Google Ads-től a Facebook-ig, könnyen kapcsolódhatsz a legnépszerűbb platformokhoz.

Azonban…

Az UNAS beállítása és kezelése néha trükkösebb, mint amilyennek elsőre tűnik.

Néhány Gyakori Akadály:

 • Termékfeltöltés: A kategorizálás és árazás időigényes lehet.
 • Szállítási/Fizetési Beállítások: Ezen funkciók konfigurálása néha összetett.
 • Marketing Stratégia: Hatékony marketingtervet kidolgozni nem egyszerű feladat.
 • Jogi Megfelelés: Fontos, hogy webshopod megfeleljen a jogszabályoknak.

Hogyan Segíthetünk?

Nem szeretnél ezen fárasztó feladatokkal foglalkozni? Bízd ránk! Mi elkészítjük UNAS webshopodat, és az összes szükséges funkciót is beállítjuk. Így csak az értékesítésre kell koncentrálnod.

A „do-it-yourself” megközelítés csábító lehet, de a rossz döntések hosszú távú következményekkel járhatnak. Inkább bízd profikra és takaríts meg időt és pénzt.

vásárlás unasban

Miért érdemes minket választani webáruházad kialakításához?

Webáruházad elkészítése során számos lépésre és részletre van szükség, hogy sikeresen működjön. Az alábbi szolgáltatásokat kínáljuk, amikor velünk dolgozol:

 1. Google integráció: A látogatóid aktivitásának pontos követéséhez összekötjük webshopodat a Google Analytics-szel és a Search Console-lal. Így naprakész információid lesznek és könnyedén elemezheted az adatokat.
 2. Megrendelések és hírlevelek menedzselése: Automatizált rendszert hozunk létre a megrendelések kezelésére. Emellett hírleveleket, véleménykéréseket és emlékeztetőket is készítünk a kosárban hagyott termékekről.
 3. Szövegalkotás és tartalomkezelés: Elkészítjük a webáruházadban található termékek és kategóriák leírásait. Ha blogot is szeretnél indítani, segítünk abban is, hogy releváns és érdekes bejegyzéseket készíts.
 4. Termékek integrálása: Az UNAS platformra feltöltjük az összes termékadatot, amelyeket megadtál. Ezen felül oktatást is biztosítunk, hogy magad is könnyedén bővíthesd a termékkínálatot.
 5. Online marketing eszközök: Ha az Árukereső vagy az Árgép platformokon is szeretnéd promóciós céllal hirdetni termékeidet, mi elintézzük az ehhez szükséges beállításokat.
 6. Jogi dokumentáció: Elkészítjük és integráljuk webshopodba a fogyasztói jogoknak megfelelő ÁSZF-et és az adatvédelmi tájékoztatót.
 7. Webdesign és felhasználói élmény: A webáruház kinézete elsődleges fontosságú. Ezért készítjük el a vizuális elemeket, és optimalizáljuk a felhasználói élményt.
 8. Beállítások és integrációk: A fizetési és szállítási módokat a te igényeidnek megfelelően állítjuk be. Továbbá gondoskodunk a készletkezelési és számlázási rendszerek integrációjáról is.
 9. SEO és keresőoptimalizálás: A keresőmotorokban való megjelenés elengedhetetlen. Így a webáruház minden oldalát SEO szempontból optimalizáljuk.
 10. Támogatás és képzés: Amellett, hogy elkészítjük webshopodat, támogatást és képzést is biztosítunk a használatához.

A költségek tekintetében Tudjuk, hogy minden projekt egyedi. Az árainkat az egyedi igények és a célpiac is befolyásolja. Egy személyre szabott árajánlatért kérjük, lépj kapcsolatba velünk.

Vedd fel velünk a kapcsolatot Ha bármilyen kérdésed vagy kérésed lenne, ne habozz megkeresni minket! Mindig készen állunk, hogy segítsünk és tanácsot adjunk webáruházad sikerének érdekében.

UNAS webshop készítés: Gyorsan, jót, megbízhatóan

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to top