Céges blog szövegírás – jobban számít, mint gondolnád

Nem hoz elég látogatót a blog?

Van már blog az oldalatokon? Jól működik? Van rá időtök? A jól vezetett céges blog nem csupán központi szerepet játszik a márkaépítésben, de a keresőoptimalizálás egyik leghatékonyabb eszköze is. Vagyis látogatókat hozhat az oldaladra.

Miért Fontos a Céges Blog?

A friss, releváns tartalomra építő blog olyan dinamikus tartalmat biztosít, melyet a keresőmotorok kedvelnek. A blogbejegyzések növelik a weboldal oldalankénti tartalmát, ami javítja a SEO-t, és több bejövő linket eredményezhet.

A céges blog azért fontos szakmai szempontból, mert segít pozícionálni a céget mint a szakterület szakértőjét. A kiváló minőségű, informatív blogbejegyzések az ügyfelek és az iparágban érdekelt személyek számára bizonyítják a cég ismereteit és hozzáértését. Ezáltal növelheti a cég hitelességét, elősegítheti az ügyféltartást és a vásárlói bizalmat, valamint vonzóbbá teheti a cég termékeit és szolgáltatásait.

Szakértelem híján mit lehet elrontani a céges oldalad blogjában?

Gyakorlatilag mindent. Sokan fektetnek időt és energiát céges oldaluk blogjának írásába, anélkül, hogy annak bármi hasznát látnák. Ismerős esetleg valamelyik pont?

  • Nincs blog, ezzel elveszítve a kínálkozó lehetőségeketet, és a potenciális látogatók kattintásait
  • Nem megfelelő SEO: A kulcsszavak és a keresőmotor optimalizálás (SEO) elengedhetetlenek a bloglátogatások növeléséhez. Ha a bejegyzések nem megfelelően vannak optimalizálva, akkor a keresőmotorokban nem fognak megjelenni.
  • Nem releváns vagy rossz minőségű tartalom: A legfontosabb, hogy a blogbejegyzések relevánsak, érdekesek és informatívak legyenek az olvasók számára. A rossz minőségű tartalom csökkentheti a hitelességet és elriaszthatja a látogatókat..
  • Hibás vagy hiányzó hivatkozások: A hibás hivatkozások nemcsak zavaróak, de csökkentik a weboldal hitelességét is. A hiányzó hivatkozások pedig elvesztegetett lehetőségek lehetnek az oldalon belüli navigáció és a SEO szempontjából.
  • Nem megfelelően megcélzott tartalom: Fontos, hogy a blogbejegyzések a megfelelő közönséget célozzák meg. Ha a tartalom nem találkozik az olvasók igényeivel vagy érdeklődésével, akkor kevésbé valószínű, hogy elolvassák vagy megosszák azt.

Se időtök se kapacitásotok a céges blogotokat írni?

Megértjük. Hiszen több dologgal is kell foglalkoznotok! A legtöbb cégnek nincs kapacitása és szakértelme ahhoz, hogy hatékonyan vezesse céges blogját, miközben a keresőoptimalizált tartalomgyártás iránti igény és a konkurencia blogja egyre csak növekszik.

Szervezd ki a blogírással járó teendőket, dőlj hátra és söpörd be a blogolással járó előnyöket és készülj fel a szolgáltatásod iránt érdeklődő látogatók fogadására!
keresőoptimalizált szövegírás

Miért érdemes a blogírást ránk bízni?

Időmegtakarítás:

A blogírás időigényes folyamat. Ha ezt a feladatot kiszervezed, a cégnek több ideje marad a fő tevékenységeire koncentrálni, ezáltal növelve a termelékenységet.

Szakértői Tudás

A blogírás kiszervezése szakértőkre garantálja, hogy a tartalom minőségi és SEO-optimalizált lesz. A szakemberek naprakészek a SEO trendekben, így a cég nem kell, hogy időt és erőforrást fordítson a folyamatos képzésre.

Költséghatékonyság

A kiszervezés csökkenti a munkaerő-költségeket, hiszen nem kell belső csapatot alkalmazni és képezni a blogírásra. A szakértők gyorsan és hatékonyan készítik el a tartalmat, ezáltal a cég pénzt takarít meg.

SEO blogírás árak

Csomagajánlatok

A legelső  feladatunk az igények alapos felmérése. Ez magába foglalja, hogy mivel foglalkozik a cégetek, mik az elvárások, és milyen a kommunikáció típusa és hangvétele az ügyfeleitekkel. Ez a lépés lehetővé teszi számunkra, hogy testreszabott, hatékony és hosszú távon fenntartható megoldásokat dolgozzunk ki.

 

A blogírás során elengedhetetlen a gondosan elvégzett kulcsszókutatás, hiszen ezzel találjuk meg azokat a kulcsszavakat, melyekkel blogbejegyzéseid jobb helyezést érhetnek el a keresőmotorokban. Ennek fontossága kiemelkedő, hiszen a releváns kulcsszavak használata az adott tevékenységi körhöz kapcsolódó, magas keresési volumennel bíró vagy konvertálóbb eredményeket generáló témákban, a blogbejegyzéseid hatékonyabb rangsorolását eredményezheti.

A blogírás célja, hogy értékes és releváns tartalmat hozzunk létre a weboldalad számára, amely nemcsak vonzza a látogatókat, hanem hosszú távon is megtartja őket. Gondosan megválasztjuk a leginkább releváns témákat és kulcsszavakat a szakterületeden, hogy a blogbejegyzéseid a lehető legtöbb célközönséghez eljussanak. Figyelmet fordítunk a keresőmotorok szempontjaira is, hogy javítsuk a weboldalad rangsorolását a keresési eredményekben, ami több organikus forgalmat generál az oldaladra. Egyedi, jól megírt blogbejegyzéseinkkel segítünk építeni a weboldalad hitelességét és szakértői imázsát a piacodon.

A cikkek mellé a megfelelő címkék leírásait is átadjuk. A SEO címkék segítenek a keresőmotoroknak, mint a Google, megérteni a weboldalad tartalmát. Ha jól vannak kitöltve, jobban megtalálható lesz a weboldalad a keresőben, ami több látogatót és jobb felhasználói élményt eredményez.

A belső linkek elhelyezése kulcsfontosságú a blogbejegyzésekben, mert segítenek a weboldal belső SEO-jának javításában. A belső linkek segítik a keresőmotorok, mint például a Google, abban, hogy jobban megértsék a weboldalad tartalmát és struktúráját. Ezenkívül javítják az olvasói élményt, mert lehetővé teszik az olvasók számára, hogy könnyen navigáljanak a weboldalon, és mélyebben felfedezzék a tartalmadat. Emellett a belső linkek hozzájárulnak a weboldalad rangsorolásának javításához, mivel segítenek a látogatók további időt eltölteni az oldaladon, ezáltal csökkentik a visszapattanási rátát.

Hogyan dolgozunk?

egy weboldal pozicionálása

Esettanulmányok

Segíthetünk?

Kérj ingyenes online konzultációt és beszéljünk az oldaladról! 

Ha úgy érzed, hogy elveszettél az online térben, vagy nem találod a megfelelő utat az ügyfelekhez, akkor segítünk felfedezni weboldalad igazi potenciálját!

Keress bátran, és dolgozzunk együtt!

Scroll to top