SEO szakembert keresel?

Miben segít egy SEO szakember?

Szép napot! Károlyi Csenge vagyok. Segítek, hogy a weboldalad jobb helyezéseket érjen el a Google keresési eredményeiben. annak érdekében, hogy nagyobb látogatottságot, több ügyfelet és emellett magasabb bevételt érhess el.

A SEO nálam saját webshoppal indult, több mint 10 évvel ezelőtt, abban az időben, amikor a SEO még egészen más kihívásokkal járt, mint manapság. Kezdetben így saját vállalkozásomon keresztül ismerkedtem meg az alapokkal, majd egyre komolyabban kezdtem elmerülni ezen izgalmas terület minden szegletében. Különböző online platformokon és képzéseken vettem részt, hogy folyamatosan bővítsem tudásomat és szakértelmemet.

Kísérletező és elemző  alkat vagyok, de nem a Te oldaladon fogok kísérletezni, erre vannak saját oldalaim, melyeken kipróbálhatom, hogy az úttörő módszer, vagy egy jelentős változatás hova vezethet el.  Mára a saját projekteken túl sokféle weboldalnak segítettem jobb pozíciókhoz és nagyobb forgalomhoz jutni. Hiszem, hogy minden weboldal egyéni megközelítést érdemel és  vannak bevált módszerek, melyekkel sikerrel járhatunk.

Velem tartasz?

Mint SEO szakember, minden új projektet izgalmas kihívásként élek meg. Nálam nem futószalagon mennek az ügyfelek, hanem minden egyes weboldallal elkötelezetten foglalkozok, a Tiéddel is.

Ne habozz, írj nekem, beszélgessünk az oldaladról! Tedd meg első lépést ahhoz, hogy kiemelkedj a többiek közül!

keresőoptimalizált szövegírás

Miért érdemes a blogírást ránk bízni?

Időmegtakarítás:

A blogírás időigényes folyamat. Ha ezt a feladatot kiszervezed, a cégnek több ideje marad a fő tevékenységeire koncentrálni, ezáltal növelve a termelékenységet.

Szakértői Tudás

A blogírás kiszervezése szakértőkre garantálja, hogy a tartalom minőségi és SEO-optimalizált lesz. A szakemberek naprakészek a SEO trendekben, így a cég nem kell, hogy időt és erőforrást fordítson a folyamatos képzésre.

Költséghatékonyság

A kiszervezés csökkenti a munkaerő-költségeket, hiszen nem kell belső csapatot alkalmazni és képezni a blogírásra. A szakértők gyorsan és hatékonyan készítik el a tartalmat, ezáltal a cég pénzt takarít meg.

A legelső  feladatunk az igények alapos felmérése. Ez magába foglalja, hogy mivel foglalkozik a cégetek, mik az elvárások, és milyen a kommunikáció típusa és hangvétele az ügyfeleitekkel. Ez a lépés lehetővé teszi számunkra, hogy testreszabott, hatékony és hosszú távon fenntartható megoldásokat dolgozzunk ki.

 

A blogírás során elengedhetetlen a gondosan elvégzett kulcsszókutatás, hiszen ezzel találjuk meg azokat a kulcsszavakat, melyekkel blogbejegyzéseid jobb helyezést érhetnek el a keresőmotorokban. Ennek fontossága kiemelkedő, hiszen a releváns kulcsszavak használata az adott tevékenységi körhöz kapcsolódó, magas keresési volumennel bíró vagy konvertálóbb eredményeket generáló témákban, a blogbejegyzéseid hatékonyabb rangsorolását eredményezheti.

A blogírás célja, hogy értékes és releváns tartalmat hozzunk létre a weboldalad számára, amely nemcsak vonzza a látogatókat, hanem hosszú távon is megtartja őket. Gondosan megválasztjuk a leginkább releváns témákat és kulcsszavakat a szakterületeden, hogy a blogbejegyzéseid a lehető legtöbb célközönséghez eljussanak. Figyelmet fordítunk a keresőmotorok szempontjaira is, hogy javítsuk a weboldalad rangsorolását a keresési eredményekben, ami több organikus forgalmat generál az oldaladra. Egyedi, jól megírt blogbejegyzéseinkkel segítünk építeni a weboldalad hitelességét és szakértői imázsát a piacodon.

A cikkek mellé a megfelelő címkék leírásait is átadjuk. A SEO címkék segítenek a keresőmotoroknak, mint a Google, megérteni a weboldalad tartalmát. Ha jól vannak kitöltve, jobban megtalálható lesz a weboldalad a keresőben, ami több látogatót és jobb felhasználói élményt eredményez.

A belső linkek elhelyezése kulcsfontosságú a blogbejegyzésekben, mert segítenek a weboldal belső SEO-jának javításában. A belső linkek segítik a keresőmotorok, mint például a Google, abban, hogy jobban megértsék a weboldalad tartalmát és struktúráját. Ezenkívül javítják az olvasói élményt, mert lehetővé teszik az olvasók számára, hogy könnyen navigáljanak a weboldalon, és mélyebben felfedezzék a tartalmadat. Emellett a belső linkek hozzájárulnak a weboldalad rangsorolásának javításához, mivel segítenek a látogatók további időt eltölteni az oldaladon, ezáltal csökkentik a visszapattanási rátát.

Hogyan dolgozom?

egy weboldal pozicionálása

Esettanulmányok- SEO sikerek

Segíthetek?

Kérj ingyenes online konzultációt és beszéljünk az oldaladról! 

Ha úgy érzed, hogy elveszettél az online térben, vagy nem találod a megfelelő utat az ügyfelekhez, akkor segítünk felfedezni weboldalad igazi potenciálját!

Keress bátran, és dolgozzunk együtt!

Scroll to top